NIEUW! Fresco Seatpods. Zachte machinewasbare fresco zittingen. Check ook onze OUTLET onderaan deze pagina,

De Bloom Fresco kinderstoel is ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als esthetiek. Het is een stijlvolle en moderne kinderstoel die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De stoel is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 8 jaar oud en heeft verschillende standen om aan te passen aan de groei van je kind.

Een van de kenmerken van de Bloom Fresco kinderstoel is de verstelbare hoogte. De stoel kan op verschillende hoogtes worden ingesteld, waardoor het voor ouders gemakkelijk is om de stoel aan te passen aan de tafelhoogte. Dit betekent dat je kind aan tafel kan zitten met hetzelfde niveau als de rest van het gezin, wat het voor hen gemakkelijker maakt om te eten en deel te nemen aan familie-activiteiten.

Daarnaast heeft de Bloom Fresco kinderstoel een verstelbare rugleuning, die op drie verschillende posities kan worden ingesteld. Hierdoor kan de stoel worden aangepast aan de zit- en rustbehoefte van je kind, wat bijdraagt aan hun comfort en welzijn. En dit zorgt er ook voor je baby direct gezellig mee aan tafel kan zijn. De eerste hapjes kun je zo gezellig geven aan tafel. En zo leert je baby dat eten een sociaal moment is.

De stoel wordt geleverd met een groot, verstelbaar en uitneembaar tafelblad dat gemakkelijk schoon te maken is en is ontworpen om te voorkomen dat voedsel en drankjes op de vloer terechtkomen. Dit is niet alleen handig voor ouders, maar het helpt ook om de hygiëne in de eetruimte te behouden. En er is zelfs een tray and bowlset die antislip is. Die krijgt je kindje echt niet van de tafel af! Makkelijk wasbaar in de vaatwasser.

Een ander voordeel van de Bloom Fresco kinderstoel is dat het een 360-graden draaibare zitting heeft. Dit betekent dat je kind zich gemakkelijk kan draaien zonder de hele stoel te verplaatsen. Dit is vooral handig als je kind verschillende dingen wil doen, zoals spelen, eten en met de rest van het gezin praten.

De Bloom Fresco kinderstoel is ook voorzien van een 5-punts veiligheidstuigje om je kind veilig op zijn plaats te houden tijdens het zitten. Dit zorgt voor extra gemoedsrust voor ouders en voorkomt dat kinderen uit de stoel klimmen.

Tot slot is de Bloom Fresco kinderstoel ook een duurzame keuze. De stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan worden aangepast aan de groei van je kind, waardoor je niet telkens een nieuwe kinderstoel hoeft te kopen.

Kortom, de Bloom Fresco kinderstoel is een stijlvolle, praktische en duurzame keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kinderstoel die meegroeit met hun kind.