NIEUW! Fresco Seatpods. Zachte machinewasbare fresco zittingen. Check ook onze OUTLET onderaan deze pagina,

Een baby op komst! En één van allerleukste dingen aan zwanger zijn, is een babykamer voor je kleintje in te richten. Laat je inspireren door de voorjaarstrends voor de kinderkamer! 


Natuurlijke kleuren

Dit is het voorjaar van de natuurlijke kleuren. De natuurlijke invloeden geven de babykamer een ruimtelijker en duurzamer gevoel. Gebruik verschillende groentinten gecombineerd met lichtere tinten, zoals wit, beige en houtkleur. Dan krijgt de babykamer een natuurlijke rustige uitstraling. Tevens creëren deze lichtere tinten een bijzondere gezelligheid. Nog een tip: een paar planten zorgen voor zuurstof in de babykamer en de stijl van een mini-jungle voor je kleine.

Wanddecoratie

Wil je meer kleur toevoegen in de babykamer? Dan kun je ervoor kiezen een wand in een kleur te verven, muurdecoraties te gebruiken zoals stickers, een boekenrek op te  hangen of een leuk jungle behang aan de muur te plakken.

Simpel en makkelijk, maar het voegt eigenheid en karakter aan de kamer toe. Om alles in één stijl te houden kun je ook de kleur van de kinderstoel aanpassen.

Luxe uitstraling en zwart mag

De babykamer krijgt in 2021 een meer luxere uitstraling. Velours stoffen, fluweel zie je terug komen in kussentjes, gordijnen of boxkleden. Deze stoffen zijn lekker zacht en de glans van de stof geeft een luxe uitstraling. 

Verder zul je het ook in de afwerking zien van babykamer meubels. De accenten kunnen best stoer en uitgesproken zijn. Glimmende deurknopjes, gordijnen met stukjes van glitter, leren accessoires, alles mag. De zwarte meubels van je kleintje, ook heel stylish, zijn hier een voorbeeld van. 

 

 

Welke trend vind jij het leukst? Laat ons vooral in de commentaren weten hoe jij de kamer van je soon to be born baby inricht!
 
Laat je inspireren door onze media: