NIEUW! Fresco Seatpods. Zachte machinewasbare fresco zittingen. Check ook onze OUTLET onderaan deze pagina,

Moderne keukens hebben tegenwoordige vaak een keukenbar. Ideaal om even snel aan te ontbijten. Maar wel lastig als je kinderstoel daarvoor te laag is. Bloom fresco is de hoogste kinderstoel ter wereld.

kinderstoel keukenbar

Baby bij jou aan de keukenbar is sociaal belangrijk
Als je kindje bij jou op ooghoogte zit, dan kan je kindje jou aankijken. En je baby is er echt bij als jij aan de keukenbar zit. In zijn eigen kinderstoel. Zo leert je baby dat eten iets is wat je samen doet.


Verplaatsbaar en aanpasbaar
Oké die keukenbar is gezellig om met je baby aan te eten. Maar soms wil je ook weer de kinderstoel aan de eettafel gebruiken. Zorg er dus voor dat je kinderstoel makkelijk aan te passen is van barhoogte naar eettafelhoogte. Bloom fresco is flexibel dagelijks te verstellen in hoogte, per centimeter. Precies op de stand waar jij de stoel wilt gebruiken en hoe groot je kindje op dat moment is. Niks schroeven, geen losse onderdelen die gaan rondzwerven. Gewoon met een hydraulisch systeem.

  kinderstoel keukenbar  Kinderstoel van barhoogte verstellen naar eettafel

Let op veiligheid!
Als je kindje zo hoog zit, is het belangrijk dat het wel veilig is. Gebruik dus geen eigen kinderstoelverhoger die je onder een kinderstoel plaatst. Let erop dat producten die je gebruikt ook echt aan de veiligheidseisen voldoen voor kinderstoelen op barhoogte. Bloom fresco is de hoogste kinderstoel ter wereld en past al 15 jaar aan de keukenbar bij ouders over de hele wereld. Bloom zorgt ervoor dat de kinderstoel altijd aan de meeste recente strengste veiligheidseisen voldoet.

Bekijk hier hoe hoog de Bloom fresco kan en check je keukenbar:

Bloom fresco afmetingen